OCMW zoekt jobstudenten verzorging woonzorgcentrum voor zomermaanden

donderdag 7 juni 2018

Het OCMW zoekt jobstudenten verzorging voor het woonzorgcentrum in Ten Hove. Draag jij ouderen een warm hart toe en ben je op zoek naar een boeiende vakantiejob? Vul dan snel het online aanvraagformulier in op www.gemeentemol.be > e-loket > jobstudenten verzorging woonzorgcentrum, aanvraagformulier 2018.

Samen met een team van verpleegkundigen en verzorgenden sta je in voor de verzorging van onze bejaarde bewoners. Je draagt bij tot het creëren van een aangename woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je ziet voortdurend toe op het comfort en de veiligheid van de bewoner. Je bouwt graag mee aan een warme en zorggerichte cultuur. Je bent bereid om in shiften te werken en in het weekend. Het gaat over een 80% tewerkstelling in de gevraagde periodes die je kan terugvinden op het aanvraagformulier.

Voorwaarden?

Je moet voldoen aan volgende toelatingsvoorwaarden:

• Je bent minstens 18 jaar.
  • Jobstudenten mogen geen juwelen of festivalbandjes dragen.
  • Je beschikt over
    • een Studiegetuigschrift 6de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting verzorging
      of
    • diploma 7de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting thuis- en bejaardenzorg of kinderzorg
      of
    • een diploma van het eerste jaar verpleegkunde of alle gelijkgestelde diploma’s.
  • Je doet mee aan een sollicitatiegesprek.
  • Je bent beschikbaar tijdens de periodes die je kan terugvinden op het aanvraagformulier.

Interesse?
Solliciteren doe je door het online aanvraagformulier in te vullen.

Voor meer informatie kan je terecht bij de afdeling personeel, Shana Minnen op het nummer 014 33 09 45 of via mail vacature@gemeentemol.be.  Na ontvangst van je aanvraagformulier nemen we contact op om een afspraak te maken als je in aanmerking komt.

Meer info: personeelsdienst, 014 33 09 45, vacature@gemeentemol.be