OCMW zoekt technisch assistent poets woonzorgcentrum

donderdag 31 mei 2018

Het OCMW zoekt een halftijds (0,5 VTE) technisch assistent poets woonzorgcentrum, niveau D, salarisschaal D1-D2-D3, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur via aanwerving en territoriale externe personeelsmobiliteit door wijze van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Met aanleg wervingsreserve van zes maanden. Solliciteren kan tot en met 15 juni 2018.

Als gemotiveerde poetshulp sta je mee in voor een hygiënische en gezellige leefomgeving voor de bewoners. Je doet graag huishoudelijke taken. Omdat je terechtkomt in ons enthousiaste poetsteam, kan je goed in teamververband werken. Anderzijds kan je ook zelfstandig aan de slag gaan en je eigen taken afwerken. Je bent stipt, betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt je aanpassen aan verschillende situaties.

Ons aanbod

We bieden jou een deeltijds (0,5 VTE) contract onbepaalde duur aan. Er wordt een wervingsreserve van zes maanden aangelegd. Naast het loon volgens barema D1-D3, bieden wij ook nog de volgende voordelen aan: een fietsvergoeding, terugbetaling van het woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een vrijetijdspas, een eindejaarstoelage, interne en externe opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijke verlofregeling.

Omdat je als poetshulp een belangrijke rol zal spelen in het dagelijkse reilen en zeilen van ons OCMW, bieden wij jou als werkgever de nodige ondersteuning, met regelmatig teamvergaderingen en werkbesprekingen.

Voorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan de selectieprocedure moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Een sollicitatiebrief bezorgen met motivatie en je curriculum vitae.
  • Je moet slagen voor de selectieprocedure. De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke proef, een mondelinge proef en een psychotechnische proef.

Voor personeelsleden van de gemeente Mol en OCMW Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij kunnen zich hiervoor richten naar de vacature op het intranet of informatie opvragen bij Shana Minnen.

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op vrijdag 15 juni 2018 jouw sollicitatiebrief en jouw curriculum vitae. Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Sollicitaties kunnen op volgende manieren bezorgd worden:

• Per post (poststempel geldt als bewijs) aan Gemeente Mol - personeelsdienst, t.a.v. Shana Minnen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol
  • Of per mail naar vacature@gemeentemol.be

Als je in aanmerking komt, ontvang je ten laatste 14 dagen voor het examen een uitnodiging. De data voor de selectieproeven zijn:

• 5 en/of 6 juli 2018: praktische proef
  • 5 en/of 6 juli 2018: mondelinge proef

Je kan de volledige functiebeschrijving hier raadplegen. Bekijk ook zeker de vacatureclip hier.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be