Naar inhoud
Gemeente Mol

Werken afslagstrook kruispunt N71 – Postelsesteenweg vanaf 28 mei

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 24 mei 2018

Vanaf maandag 28 mei tot en met vrijdag 15 juni vinden er opnieuw werkzaamheden plaats op de N71 Zuiderring ter hoogte van het kruispunt met de Postelsesteenweg. Deze werken gebeuren in opdracht van het Agentschap Wegen & Verkeer van de Vlaamse overheid.

Vorig jaar kreeg de afslagstrook voor het verkeer komende van Lommel dat rechts richting Postelsesteenweg moet, een nieuwe betonverharding. Deze werken namen door problemen met de betonijzers veel meer tijd in beslag dan aanvankelijk voorzien.

 

Opnieuw herstellen

Het Agentschap Wegen en Verkeer stelde inmiddels vast dat er op deze afslagstrook opnieuw betonvakken moeten hersteld worden. Het gemeentebestuur hoopt dat deze werken vlot verlopen en dat de vooropgestelde timing wordt gerespecteerd.

 

Verkeershinder

Tijdens de werken is deze afslagstrook en het linksgelegen rijvak over de hele lengte van de werf afgesloten. Het verkeer richting Mol of Postel wordt ter hoogte van de werf teruggebracht naar één rijstrook. Dit is noodzakelijk voor de veiligheid op de werfzone. Eénmaal op het kruispunt blijft afslaan richting Postelsesteenweg wel mogelijk. Vorig jaar leidde deze situatie tot een lange wachtrij. We vragen dan ook begrip en geduld van het verkeer op de Zuiderring.

 

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be