Naar inhoud
Gemeente Mol

Zomerprogramma Grabbelpas vanaf 22 mei online via www.gemeentemol.be

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 16 mei 2018

Benieuwd naar wat Grabbelpas tijdens de zomervakantie voor jou in petto heeft? Bekijk alle activiteiten online vanaf dinsdag 22 mei via www.gemeentemol.be/grabbelpas of download de pdf. Interesse en wil je inschrijven? Zorg dan dat je tegen de grote inschrijvingsdag van maandag 11 juni juni een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaakt via het online inschrijvingsprogramma. Vanaf 22 mei start eveneens de verdeling van het overzichtsboekje via de Molse scholen.

De online inschrijvingen verlopen deze editie anders dan de voorbije jaren. Op maandag 11 juni kan je vanaf 19 uur inschrijven voor de activiteiten in juli, op woensdag 13 juni vanaf 19 uur starten de online inschrijvingen voor de activiteiten in augustus. De online inschrijvingsweek loopt van 11 juni (19 uur) tot en met zondag 17 juni (22 uur). Inwoners van Mol krijgen bij de start van de inschrijvingen voorrang. Op 11 en 13 juni starten voor hen de inschrijvingen om 19 uur, niet-inwoners kunnen inschrijven vanaf 21 uur.

Wil je inschrijven?

Op 18 juni wordt het inschrijvingsprogramma opnieuw opengezet en kan je online inschrijven voor activiteiten waarvoor nog plaatsen vrij zijn, dit tot een week voor de activiteit plaatsvindt. Ook in het Grabbelpasloket in sporthal Den Uyt kan je voor extra activiteiten inschrijven.

Gebruikersnaam en wachtwoord

Elk kind heeft een gebruikersnaam en wachtwoord nodig dat toegang geeft tot het inschrijvingsprogramma. Heb je dit nog niet? Maak dan tegen 11 juni voor elk kind apart een gebruikersnaam en wachtwoord aan via www.gemeentemol.be/grabbelpas via ‘aanmelden

als nieuwe gebruiker’. Wie eerder al deelnam aan Grabbelpas of de activiteiten van de sportdienst heeft al een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze kan je opnieuw gebruiken.

Met één gebruikersnaam al je kinderen inschrijven?

Wil je verschillende kinderen van één gezin (zelfde adres) tegelijkertijd inschrijven? Maak dan voor elk kind apart én voor het gezinshoofd (mama of papa) een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Stuur vervolgens vóór 9 juni een mail naar jeugddienst@gemeentemol.be of sportdienst@gemeentemol.be met de namen van de kinderen en de naam van het gezinshoofd. Wij zorgen voor het aanmaken van de gezinsrelatie. Je krijgt van ons een bevestigingsmail als het in orde is.

Inschrijvingsprogramma uitproberen

Probeer vóór 11 juni het inschrijvingsprogramma al eens uit en kijk of al je gegevens kloppen. Check zeker ook je e-mailadres, want op dit adres ontvang je je inschrijvingsbevestiging.

Handleiding inschrijvingsprogramma

Raadpleeg de handleiding van het inschrijvingsprogramma via www.gemeentemol.be/grabbelpas.

Technische problemen op 11 of 13 juni?

Ondervind je bij het inschrijven op 11 of 13 juni technische problemen, bel dan tussen 19 en 21 uur de hulplijn via 014 33 05 14.

Meer info:

> sportdienst, 014 33 05 10, sportdienst@gemeentemol.be

> jeugddienst, 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be