Naar inhoud
Gemeente Mol

Kiezelweg open vanaf woensdagnamiddag 16 mei

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 15 mei 2018

Woensdagnamiddag 16 mei gaat de Kiezelweg in Rauw opnieuw open voor alle verkeer. De aannemer heeft in opdracht van het gemeentebestuur een beveiligde oversteek aangelegd ter hoogte van de Gemeenteheistraat. De aandachtsportieken met verlichting worden eind mei geplaatst. Het einde van de werken op de Kiezelweg betekent meteen ook het einde van Rauw in ’t Nieuw.

Rauw in ’t Nieuw bundelde drie projecten om de dorpskern van Rauw in een nieuw kleedje te steken én verkeersveiliger te maken. In de eerste fase stond de heraanleg van het kerkplein op het programma. Daarnaast werd de Gemeenteheistraat ter hoogte van de school volledig vernieuwd en definitief afgesloten voor alle autoverkeer. In de derde fase stond de aanleg van een beveiligde oversteek op de Kiezelweg op het programma.

Verkeersveilige schoolomgeving

Het verkeersvrij maken van de Gemeenteheistraat en de beveiligde oversteek op de Kiezelweg maken de schoolomgeving van De Zandloper veiliger. Het nieuwe kerkplein – met nieuwe parking en een groot grasveld met bomen – verfraait het dorpszicht. Er resten enkel nog enkele kleine details, zoals het plaatsen van leuningen aan de kerktrap.

Meer info: dienst openbare werken, 014 33 08 19, openbarewerken.admin@gemeentemol.be