Stem op jouw Winkelheld en win 3.150 euro aan cadeaubons

maandag 14 mei 2018

Onder de campagnetitel ‘Helden van het Shoppingcentrum’ zetten we dit voorjaar de schijnwerpers op de handelaars van het Centrum. Hun creativiteit, innovatiezin en vakmanschap lokt wekelijks talrijke shoppers uit de wijde regio naar het Centrum. Zij maken elke dag opnieuw het verschil. Wie is trouwens jouw favoriete handelaar? Breng uiterlijk 14 juni je stem uit op www.gemeentemol.be/helden. Je maakt kans op een fantastische prijs: 3.150 euro aan cadeaubonnen, in schijven van 50 euro te besteden bij alle 62 deelnemende handelaars.

In 2016 riepen we Mol meer dan terecht uit tot ‘Hét Shoppingcentrum van de Kempen’. Ons handelscentrum is uniek in de regio dankzij de combinatie van grote bekende winkelketens met authentieke lokale handelszaken.

Met onze nieuwe campagne ‘Helden van het Shoppingcentrum’ focussen we op de talrijke individuele handelaars die met passie en fierheid voor hun winkel elke dag het beste van zichzelf geven.

Helden in de spotlights
Tijdens de campagne zetten we de deelnemende 62 handelaars op verschillende manieren in de spotlights. Zo verschijnt er een luxueuze Heldencatalogus van 134 pagina’s waarbij elke handelaar zijn verhaal brengt, ge├»llustreerd met prachtige foto’s. Deze catalogus kan je gratis verkrijgen bij de deelnemende handelaars.

Daarnaast maakten we van elke held een staande kartonversie, een affiche en een promotiefilmpje voor Facebook. Al dit promotiemateriaal kunnen de handelaars inzetten om klanten te laten stemmen. Want wie wilt nu niet bekroond worden tot dé ultieme Held (m/v) van het Shoppingcentrum?

Grote prijs
Elke klant die stemt, neemt automatisch deel aan een grote wedstrijd. Eén winnaar ontvangt maar liefst 3.150 euro aan cadeaubons. Zo schenkt elke deelnemende handelaar een bon van 50 euro. Waag je kans voor 14 juni op www.gemeentemol.be/helden.

Meer info:

> communicatiedienst, 014 33 07 11, communicatie@gemeentemol.be