Gemeentebestuur zoekt zorgcoördinator voor basisschool De Zandloper

maandag 14 mei 2018

Het gemeentebestuur zoekt naar een zorgcoördinator niveau Bachelor voor gemeentelijke basisschool De Zandloper. Het is een vacante opdracht van tenminste 20/36 (uitbreiding mogelijk), te starten vanaf 1 september 2018. Interesse? Solliciteer ten laatste op woensdag 30 mei via onderwijs@gemeentemol.be. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Als zorgcoördinator sta je in voor:

a) de coördinatie van alle zorginitiatieven op het niveau van de school:

zichtbaar aanspreekpunt voor elke zorgvraag van de school;

organiseren en ondersteunen van gedifferentieerde leertrajecten;

opvolgen en ondersteunen van het leerlingvolgsysteem;

organisatie van intern overleg;

stimuleren van ouderbetrokkenheid;

organisatie van contacten met externen.

b) ondersteunen van het handelen van de leerkracht:

didactische suggesties geven inzake omgaan met diversiteit;

aanreiken van hulpmiddelen inzake detectie en probleemanalyse;

samenwerken aan het opstellen van een handelingsplan;

collegiale coaching van leerkrachten.

c) leerlingbetrokken taken:

hulp bij leer- en gedragsproblemen aan individuele leerlingen of aan groepjes;

zorgt voor specifiek materiaal en oefenvormen ter ondersteuning van het leerbedreigde kind.

Voorwaarden (tenminste één van de voorwaarden moet voldaan zijn)

• - Master in de psychologie of pedagogische wetenschappen
  • - Professionele Bachelor aangevuld met Banaba Zorgverbreding en remediërend leren of Banaba buitengewoon onderwijs
  • - Professionele Bachelor én tenminste 2 jaar ervaring als zorgcoördinator in het basisonderwijs of buitengewoon onderwijs
  • - Professionele Bachelor in de Logopedie én tenminste 2 jaar ervaring in leer- en ontwikkelingsproblemen bij kinderen

Je bent bereid om te werken met flexibele uren.

Interesse?
Stuur je kandidatuur per brief naar het college van burgemeester en schepenen, t.a.v. de dienst onderwijs, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol, uiterlijk op 30 mei 2018 (poststempel geldt als bewijs) of per e-mail aan onderwijs@gemeentemol.be uiterlijk op 30 mei 2018 (12 uur). Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Je kandidatuur moet de volgende zaken bevatten: curriculum vitae, diploma’s en/of getuigschriften, een uittreksel uit het strafregister model 596.2 SV (niet ouder dan 6 maanden), eventueel een bewijs/dienstattest van tenminste 2 jaar dienstanciënniteit in het ambt van zorgcoördinator of eventueel een bewijs van relevante beroepservaring.

Er zal een schriftelijke proef doorgaan op woensdag 13 juni en een mondelinge proef op maandag 18 juni.

Je kan de volledige functiebeschrijving raadplegen op onze website www.gemeentemol.be. Voor meer informatie contacteer je dienst onderwijs op maandag, dinsdagvoormiddag, donderdag of vrijdagvoormiddag.

Meer info: dienst onderwijs, 014 33 15 12, onderwijs@gemeentemol.be