Gemeentebestuur zoekt een technisch assistent groendienst

vrijdag 4 mei 2018

Het gemeentebestuur zoekt een technisch assistent groendienst, niveau D. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Stuur je kandidatuur uiterlijk op 20 mei 2018 2018 (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol of mail naar vacature@gemeentemol.be.

Als medewerker van de groendienst sta je in voor het algemeen onderhoud van de parken, perken, laanbomen, wegbermen, begraafplaatsen, sportvelden en woonwijken van de gemeente. Je biedt technische ondersteuning bij de werkzaamheden en helpt bij de aanplanting van de gemeentelijke groenzones. Je werkt onder leiding van een ploegbaas van de groendienst.

Voorwaarden
Er zijn geen diplomavoorwaarden. Kandidaten moeten in het bezit zijn van een rijbewijs B.

Solliciteren
Stuur jouw sollicitatiebrief uiterlijk op 20 mei 2018 samen met je curriculum vitae en een kopie van je rijbewijs (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol of via mail aan vacature@gemeentemol.be.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 46, vacature@gemeentemol.be