Gemeentebestuur zoekt deskundige groen en openbare netheid

vrijdag 4 mei 2018

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds deskundige groen en openbare netheid, contractueel dienstverband, onbepaalde duur, niveau B, salarisschaal B1-B2-B3. Interesse? Bezorg ons dan ten laatste op 20 mei 2018 je kandidatuur per mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan het college van burgemeester en schepenen, ter attentie van de afdeling Personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Meer info vind je op www.gemeentemol.be > vacatures.

De deskundige groen en openbare netheid ondersteunt zijn/haar team inzake groen en openbare netheid. Hij/zij volgt de werkzaamheden op van derden inzake groenonderhoud en/of groenaanleg. Hij/zij voert toezicht uit op de openbare netheid en stelt schade vast aan het openbaar groen. Hij/zij verschaft deskundig advies bij projecten waar er groenvoorzieningen zijn.

Voorwaarden

In het bezit zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs.

In het bezit zijn van een rijbewijs B

Solliciteren

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd van één jaar. Raadpleeg de volledige functiebeschrijving op www.gemeentemol.be > vacatures.

Bezorg ons ten laatste op 20 mei 2018 je sollicitatiebrief samen met je CV, een kopie van het gevraagde diploma en een kopie van je rijbewijs B, per mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan het college van burgemeester en schepenen, ter attentie van de afdeling Personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Meer info: afdeling Personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be