Wat is jouw favoriete plekje in Mol? Laat het weten voor 1 mei

vrijdag 20 april 2018

Met welk plekje in onze gemeente heb jij een bijzondere band? Laat het weten voor 1 mei en vertel ook waarom via het e-formulier op www.mooimakers.be/zomercampagne2018. Wie weet prijkt je quote tijdens de zomermaanden op jouw favoriete plek! Met deze zomercampagne wil Mooimakers verschillende openbare plaatsen 'een gezicht geven' door er echte verhalen aan te verbinden. Want: hoe meer je je met een plaats verbonden voelt, hoe minder je geneigd bent om afval op de grond te gooien.

Mooimakers maakt een selectie uit de inzendingen en drukt de quotes op een ‘odeplaatje’. Tussen 18 en 25 juni hangt Mooimakers de plaatjes op. Het is de bedoeling dat ze de hele zomer blijven hangen.

Samen strijden tegen zwerfvuil
Mooimakers zoekt deze verhalen samen met gemeenten en afvalintercommunales. Het doel van deze campagne is om alle voorbijgangers te tonen dat elke plaats wel voor iemand belangrijk is. Deze oproep is een sympathieke manier om burgers te betrekken bij de zwerfvuilproblematiek en samen zwerfvuil te vermijden.

Meer info: duurzaamheidsambtenaar, Kathleen Leynen, 014 33 07 44, duurzaamheidsambtenaar@gemeentemol.be