Naar inhoud
Gemeente Mol

Cultuurcentrum ’t Getouw gunt blik op programma 2018-2019

Bekijk ook

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 23 april 2018

Vanaf vrijdag 27 april staat het nieuwe programma van Cultuurcentrum ’t Getouw online. Op www.getouw.be vind je alle voorstellingen die het cultuurcentrum tijdens het seizoen 2018-2019 organiseert. Voor het bestellen van tickets moet je nog even wachten. Vanaf vrijdag 25 mei mag je je keuze voor volgend seizoen doorgeven. Wie een voorsmaakje wil van wat het volgende seizoen in petto heeft, is welkom op de presentatieavond op 23 mei (vooraf inschrijven).

Cultuurcentrum ’t Getouw maakt er opnieuw een erezaak van om een breed en kwalitatief hoogstaand programma samen te stellen. Met een mooie mix van gevestigde waarden en jong, aanstormend talent zal iedere cultuurliefhebber ongetwijfeld zijn gading vinden in het nieuwe aanbod.

Met namen als Bart Peeters, Adriaan Van den Hoof, Evelien Bosmans, Michael Van Peel, Raf Walschaerts, Rob De Nijs of The African Mamas heeft het cultuurcentrum vast en zeker weer heel wat publiekstrekkers kunnen strikken. Maar zoals elk jaar is er ook een heel aantal kleinere, intieme voorstellingen die vaak spelen op bijzondere plekken zoals de foyer van Schouwburg Rex, of op locatie in bijvoorbeeld ’t Kristallijn of de Kapel van Ezaart. En uiteraard worden ook de kleinste bezoekers niet vergeten met een aanbod fijne familievoorstellingen.

Presentatieavond

Wie alvast een voorsmaakje wil van wat het volgende seizoen in petto heeft, is welkom op de presentatieavond die plaatsvindt op woensdag 23 mei om 20.15 uur in Schouwburg Rex, Smallestraat 2. Comedian Erhan Demirci is gastheer van dienst en loodst je met de nodige humor door de avond. Naar goede gewoonte komen er ook enkele artiesten langs om alvast een voorsmaakje te geven van wat zij volgend seizoen op ons podium zullen brengen. De presentatieavond is gratis, we vragen wel om vooraf in te schrijven via www.getouw.be of bij onze ticketbalie in Schouwburg Rex, Smallestraat 2.

Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be, www.getouw.be