Wat organiseer jij om de Rode Duivels te volgen tijdens het WK voetbal?

woensdag 18 april 2018

Van 14 juni tot 15 juli vindt het WK voetbal plaats in Rusland. Heel wat Rode Duivelsfans zullen de matchen van onze topvoetballers volgen. Organiseert jouw hobby- of sportclub iets tijdens het WK waarop alle geïnteresseerden welkom zijn? Plaatst jouw vereniging of café een groot scherm waarop de voetbalmatchen uitgezonden worden? Laat het voor 4 mei weten via www.gemeentemol.be > e-loket > activiteit melden. We promoten alle initiatieven via onze communicatiekanalen onder de noemer ‘Een duivels WK in #MooiMol’. Mis deze kans niet!

Voetbal is een volksfeest. We zijn er dan ook van overtuigd dat talrijke verenigingen, organisaties, handelszaken en cafés in onze gemeente toffe initiatieven organiseren om samen met clubgenoten, vrienden, families, buren,… te supporteren voor onze Rode Duivels. Met de campagne ‘Een duivels WK in #MooiMol’ zetten we de individuele initiatieven in de kijker. De enige voorwaarde om de profiteren van deze gratis promotie is dat alle geïnteresseerden en supporters, al dan niet betalend, welkom zijn.

Meld jouw initiatief aan voor 4 mei
Via het e-formulier ‘www.gemeentemol.be > e-loket > activiteit melden’ laat je weten wat je organiseert tijdens het WK. Het gemeentebestuur bundelt alle initiatieven en maakt deze met een mooie campagne kenbaar aan alle geïnteresseerden.

Ter info vind je hier informatie over de regels waar je volgens FIFA aan moet voldoen om het WK op groot scherm uit te zenden.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 07 11, communicatie@gemeentemol.be