Visit Mol by Vespa: dé nieuwe doe-tip van 2018!

vrijdag 30 maart 2018

Probeer eens iets anders op een vrije dag, Visit Mol by Vespa! Van 1 april tot en met 30 september kan je op een Vespa de omgeving verkennen én onderweg afstappen voor lekkere gerechten. Je kiest tussen een halve of een hele dag. Je wordt op korte tijd ondergedompeld in de prachtige natuur en charmes in en rond Mol.

Mol en omgeving verkennen met een Vespa is dé ideale manier om er eens tussenuit te zijn. Tijdens de rit doe je drie tussenstops om lekker te eten in verschillende horecazaken: B&B Tspijker, Foodbar Mol, voor de halve daguitstap Kempense Golfclub en voor de hele daguitstap De Drie Linden. Je rijdt dus van het voorgerecht tot aan het hoofdgerecht en daarna sluit je af met een dessert.

Cadeautip
Geef eens wat pure ontspanning cadeau! Een bon voor ‘Visit Mol by Vespa’ zorgt voor een originele en gezellige herinnering om voor altijd te koesteren.

Prijs
Je betaalt 79 euro voor een halve dag en 99 euro voor een hele dag. De bestuurder is minimum 18 jaar en dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Heb je nog geen rijbewijs of wil je gewoon niet graag zelf rijden? Voor 40 euro mag je achterop meerijden en lekker tafelen! Reserveren is verplicht en doe je minimum 3 dagen op voorhand via:

• dienst toerisme, Markt 1a of
  • het e-formulier op www.gemeentemol.be > e-loket > Vesparoute ‘Visit Mol by Vespa’, reservatie.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be