Naar inhoud
Gemeente Mol

Rode Kruis afdeling Mol wint pretpakket fotowedstrijd leukste vrijwilligersploeg

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 22 maart 2018

Rode Kruis afdeling Mol wint de fotowedstrijd ‘leukste vrijwilligersploeg’ die georganiseerd werd door het gemeente- en OCMW-bestuur. Uit alle inzendingen selecteerde de jury de meest sprekende foto waarin één beeld weergeeft waarom vrijwilligerswerk zo plezierig is. De winnende foto toont een bonte bende van mensen die zich met veel goesting samen inzet voor hetzelfde doel. Proficiat Rode Kruis afdeling Mol, jullie zijn top!

Gemeente en OCMW wilden de ‘Week van de Vrijwilliger’ niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom riepen ze alle Molse organisaties die met vrijwilligers werken op om een leuke foto te bezorgen van hun vrijwilligersploeg. Zestien organisaties namen deel. Het pretpakket met hierin lekkers van de Wereldwinkel en andere leuke attenties werd op 21 maart overhandigd aan de winnaar: Rode Kruis Afdeling Mol.

De kracht van de vrijwilliger

Van 3 tot 11 maart vierde Vlaanderen de ‘Week van de Vrijwilliger’. Ook onze gemeente gelooft in de kracht van vrijwilligerswerk en zette tijdens die week zoveel mogelijk actieve vrijwillige inwoners in de kijker. De ingestuurde foto’s verschenen op de facebookpagina en de website van gemeente Mol.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, 014 33 16 16, inne.dierckx@dsomol.be