Creatievelingen gezocht voor kunstenaarsmarkt ‘Mon Mol Martre’ op 4 & 5 augustus

woensdag 25 april 2018

Ben je creatief bezig en toon je dit graag aan anderen? De dienst toerisme zoekt artiesten die hun kunsten willen tonen langs de oevers van de Nete. De 19e editie van Mon Mol Martre vindt plaats op zaterdag 4 augustus van 14 tot 19 uur en op zondag 5 augustus van 12 tot 18 uur. Interesse? Schrijf tussen 25 april en 1 juli in.

Of je nu glasblazer, trompettist, fotograaf, poppenmaker of schilder bent, op Mon Mol Martre is elke artiest welkom. De unieke, creatieve sfeer zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor zowel artiest als bezoeker. Jaarlijks lokt deze kunsthappening heel wat bezoekers naar de Molse Nete.

Inschrijven

Schrijf tussen 25 april en 1 juli in. Bij inschrijving vragen we een waarborg van 50 euro te betalen, ten laatste op 1 juli 2018. Deze waarborg wordt, bij volledige deelname, na het evenement teruggestort.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be