Naar inhoud
Gemeente Mol

Strijd om titel ‘Gemeente met de Kleinste Voetafdruk’ barst los! Help jij ons?

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 29 maart 2018

Vanaf vrijdag 30 maart barst de strijd los in de challenge ‘de Klimaatstrijd’. Onze gemeente wil deze strijd maar al te graag winnen en zo de titel ‘Gemeente met de Kleinste Voetafdruk’ binnenhalen. Help jij ons hierbij? Download dan gratis de FOR GOOD APP op www.deklimaatstrijd.be en strijd samen met 70 andere Antwerpse gemeenten voor een beter klimaat én de eerste plaats. De challenge loopt tot en met april 2019.

Mol neemt deel aan de Klimaatstrijd van provincie Antwerpen, want het klimaat is een zaak van ons allemaal! Om de titel ‘Gemeente met de Kleinste Voetafdruk’ te veroveren, hebben we jouw hulp nodig. Niet met een paar grootse maatregelen, maar met duizenden kleine stapjes. Op www.deklimaatstrijd.be vind je de link naar een gratis superhandige app om je daarbij te helpen. Die berekent je persoonlijke ecologische voetafdruk, daagt je uit en geeft handige tips en tricks.

Als elke Mollenaar een kleine stap zet, nemen we samen een grote sprong vooruit, recht naar de titel van ‘Gemeente met de Kleinste Voetafdruk’.