Leerlingen basisschool Klim-Op schenken 2037 euro aan Burkina Faso

woensdag 20 maart 2013

Op dinsdag 19 maart overhandigden de leerlingen van de gemeentelijke basisschool Klim-Op in Ginderbuiten 2037 euro aan de werkgroep Plattelandsdorpen in Burkina Faso. Het geld was het resultaat van de sportieve inzet van de leerlingen en de talrijke sponsors. Het gemeentebestuur dankt de leerlingen en leerkrachten voor hun inspanningen en solidariteit. Iedereen ontving een welverdiende pluim! Bekijk hier enkele foto's.

Zowel de kleuters als de leerlingen van de lagere school fietsten en liepen op woensdag 6 maart de gesponsorde kilometers bij elkaar ten voordele van het project. Het geld wordt besteed aan het bouwen van een middelbare school in Garango, een klein stadje in de omgeving van Samando. De werkgroep Plattelandsdorpen in Burkina Faso zal ervoor zorgen dat het geld goed terecht komt.

Meer info: gemeentelijke basisschool Klim-Op, 014 31 50 00, gbs.klimop@skynet.be