Naar inhoud
Gemeente Mol

‘Happen en stappen in de Kempense Meren’ onder een deugddoend lentezonnetje

DSC00747
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 1 maart 2013

Nu de weersvoorspellers de komst van de lente aankondigen, nodigen we je uit om te ‘Happen en stappen in de Kempense Meren’. Nog tot 28 april 2013 laat de wandelroute je letterlijk en figuurlijk watertanden. Start- en aankomstplaats is het havencafé van Zilvermeerhaven Port Aventura. Voor 35 euro geniet je onderweg van een heerlijk driegangenmenu.

Na de ontvangst met ‘koffie van het huis’ in havencafé Port Aventura (Zilvermeerlaan), leiden de knooppunten je door bos- en heidegebied. Onderweg passeer je langs het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, ecocentrum De Goren en Sunpark Kempense Meren. Bij Sunparks hou je even halt voor het voorgerecht. 

Daarna wandel je verder langs de Put van Rauw, natuurreservaat De Maat tot aan de Baileybrug. Hier stop je in Het Jagershof voor een heerlijk hoofdgerecht. Nu nog twee kilometer stappen en je bent opnieuw bij je vertrekpunt. Bij een lekker dessert met verwenthee naar keuze geniet je na van deze 12,5 kilometer lange wandeling. 

Reserveren

Wil je deze lekkere wandeling uitproberen? Reserveer dan minstens vijf dagen vooraf bij de dienst toerisme. Je betaalt 35 euro per persoon.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be