123 nieuwe inwoners maken kennis met onze gemeente tijdens onthaaldag

maandag 19 november 2012

Maar liefst 123 nieuwe inwoners gingen in op de uitnodigingvan het gemeentebestuurom op zaterdag 17 november deel te nemen aan de ‘onthaaldag’. Sinds een tiental jaar heeft het gemeentebestuur de gewoonte alle nieuwe inwoners van het afgelopen jaar uit te nodigen voor een kennismakingsdag.

De dag startte met een presentatie door burgemeesterPaul Rotthier. Hij stelde onze gemeente voor aan de hand van de gemeentelijke website. Daarna kregen de nieuwe inwoners een videofilm te zien waarin alle troeven van onze gemeente aan bod kwamen. Vervolgens stapte iedereen op de bus voor een begeleide rondrit. Onderweg gaf een gids een woordje uitleg bij de plaatsen die men passeerde. De onthaaldag werd afgesloten met een receptie.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 60, informatie@gemeentemol.be