Naar inhoud
Gemeente Mol

Proficiat voor Galaxy Studios met winst Innovatie Award

RUIMTELIJKE ORDENING Galaxy Studios
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 14 november 2012

Tijdens het Festival van de Creativiteit in Turnhout op 9 november kreeg Galaxy Studios uit Millegem een Innovatie Award uitgereikt. In de categorie grote ondernemingen werden zij bekroond voor hun innovatieve aanpak. Het gemeentebestuur is fier om dergelijke onderneming op ons grondgebied te hebben en wenst het bedrijf van Wilfried en Guy Van Baelen van harte proficiat met het behalen van de Award.

Het was de Kempense Innovatieraad, gebouwd op de samenwerking tussen twaalf organisaties, die tijdens het festival de Awards toekende. In de categorie grote ondernemingen behoorden ook Cartamundi uit Turnhout en Laborex uit Olen tot de genomineerden. 

Auro-3D formaat

Galaxy Studios specialiseerde zich de afgelopen jaren in geluidsopnames. Met hun Surround Sound Mixing Systemen haalden ze artiesten uit de hele wereld naar onze gemeente. Hun Auro-3D formaat voegt vandaag ook de dimensie hoogte toe aan geluid. Niemand minder dan George Lucas (Star Wars) en Steven Spielberg beslisten al om hun eigen studios uit te bouwen met het Auro-3K formaat. Zelfs de Duitse auto-industrie heeft belangstelling voor hun ontwikkelingen.

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be