Gratis introductie ‘internet en e-mail’ voor 55-plussers

internet hc-13
woensdag 14 november 2012

Actieve 55-plusssers kunnen op 22 of op 27 november gratis deelnemen aan een introductie ‘internet’ en op 29 of op 30 november aan een introductie ‘e-mail’. De sessies gaan telkens door in ’t Getouw, vergaderzaal 3, van 9 tot 12 uur. Vooraf inschrijven via de bibliotheek, 014 33 07 64, bibliotheek@gemeentemol.be.

Internet is een wereldwijd netwerk van computers waarop informatie staat die door miljoenen mensen wordt geraadpleegd. Je vindt op het internet informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen. Maar ook communiceren via e-mail, foto’s bekijken, deelnemen aan discussiefora, computerspelletjes spelen en muziek beluisteren behoren tot de mogelijkheden. Tijdens een introductiesessie maken we je wegwijs in deze enorme bron van informatie.

De introductie internet en e-mail is een initiatief van de bibliotheek in samenwerking met de seniorenraad en enkele vrijwillige begeleiders.

Meer info: bibliotheek, 014 33 07 64, bibliotheek@gemeentemol.be