OCMW zoekt halftijds maatschappelijk werker samenlevingsopbouw B1-B3

donderdag 8 november 2012

Het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn (OCMW) zoekt een halftijdse maatschappelijk werker samenlevingsopbouw B1-B3 met mogelijke tijdelijke uitbreiding van uren. Stuur je kandidatuur ten laatste op 20 november 2012 (poststempel geldt) naar OCMW Mol, personeelsdienst, Jakob Smitslaan 22, 2400 Mol. Meer info vind je op www.gemeentemol.be > vacatures.

Je pleegt overleg met de verschillende partners op het vlak van projectgebonden thema’s met als doel de participatie van kwetsbare groepen te verhogen. Als maatschappelijk werker samenlevingsopbouw hanteer je de methodiek projectmatig opbouwwerk met de nadruk op de participatie van doelgroepen. Je houdt je bezig met projecten rond onder andere de digitale kloof, huisvesting, alleenstaandenwerking, …

Voorwaarden

Je beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Je kan projectmatig handelen en weet ook hoe problemen structureel aangepakt moeten worden. Je bent flexibel en open minded. Je bent in het bezit van een diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent of diploma sociaal verpleegkundige of een daarmee gelijkgesteld diploma. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B.  Je slaagt voor een aanwervingsexamen en wordt geschikt bevonden via psychotechnische proeven.

Interesse?

Stuur ten laatste op 20 november 2012 (poststempel geldt) je sollicitatiebrief met cv, kopie van je diploma en een bewijs van goed gedrag en zeden naar: OCMW Mol, personeelsdienst, Jakob Smitslaan 22, 2400 Mol, t.a.v. Sofie Vanbroekhoven. Solliciteren via mail is niet mogelijk.

Wie in aanmerking komt, ontvangt 14 dagen voor het examen een uitnodiging per aangetekende brief. Er wordt een wervingsreserve aangelegd van twee jaar.

Meer info: OCMW, personeelsdienst, 014 33 15 23, personeelsdienst@ocmwmol.be