Naar inhoud
Gemeente Mol

OCMW zoekt halftijds technisch assistent keukenbeheer in gesco statuut

IMG_6599
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 8 november 2012

Het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn (OCMW) zoekt een halftijdse technisch assistent keukenbeheer in gesco statuut D1-D3. Stuur je kandidatuur ten laatste op 20 november 2012 (poststempel geldt) naar OCMW Mol, personeelsdienst, Jakob Smitslaan 22, 2400 Mol.

Je staat mee in voor aangepaste, lekkere en gezonde maaltijden voor de bewoners van het woonzorgcentrum en voor de bezoekers van het selfservicerestaurant. Je controleert de leveringen, de kwaliteit van de voeding én de verdeling van de porties. Verder behoort ook het onderhoud van de keukens, materialen en de afwas tot jouw taken. 

Voorwaarden

Kandidaten moeten in aanmerking komen als gesco en in het bezit zijn van een getuigschrift lager secundair onderwijs, afdeling hotel (keuken), richting gemeenschapsrestauratie, hotelbedrijf, grootkeuken of hotel-restaurant. 

Interesse?

Stuur ten laatste op 20 november 2012 (poststempel geldt) je sollicitatiebrief met cv, kopie van je diploma en een bewijs van goed gedrag en zeden naar: OCMW Mol, personeelsdienst, Jakob Smitslaan 22, 2400 Mol, t.a.v. Sofie Vanbroekhoven. Solliciteren via mail is niet mogelijk. 

Wie in aanmerking komt, ontvangt 14 dagen voor het examen een uitnodiging per aangetekende brief. Er wordt een wervingsreserve aangelegd van twee jaar.

Meer info: OCMW, personeelsdienst, 014 33 15 23, personeelsdienst@ocmwmol.be