Naar inhoud
Gemeente Mol

Dromen over de Put van Rauw: infoavond op woensdag 15 juni

woensdag 8 juni 2022

Op woensdag 15 juni geven we om 19 uur de aftrap voor een boeiende infoavond over ‘Dromen over de Put van Rauw’. De infoavond vindt plaats in ontmoetingscentrum Hof van ’t Rauw (Kiezelweg 181). Je verneemt er alles over het participatietraject en boeiende weetjes over de geschiedenis van de put. Iedereen is welkom!

Deze infoavond maakt deel uit van het participatietraject ‘Dromen over de Put van Rauw’. Dit traject bestaat uit verschillende initiatieven. Naast deze infoavond organiseren we nog begeleide wandelingen, een boeiende buitenexpo in de zomermaanden en een wandeling met kaart. Zo vernemen we graag jouw dromen over de Put van ’t Rauw. Bedoeling is om zoveel mogelijk bestaande knelpunten in kaart te brengen én creatieve ideeën te verzamelen. We nodigen onze inwoners en toeristische partners daarbij vooral uit om zelf de unieke plekjes rond de Put van ’t Rauw te ontdekken. Al deze ideeën moeten leiden tot een sterk en evenwichtig actieplan om dit meer uit te bouwen tot een sterke trekpleister waarbij natuur en zachte recreatie elkaar versterken.

Een unieke toeristische trekpleister

De Put van ‘t Rauw uitbouwen tot een unieke toeristische trekpleister waar recreatie en natuur met elkaar verzoend worden. Dat is de gezamenlijke ambitie van het gemeentebestuur, Natuurpunt, Sibelco, Sunparks Kempense Meren, het Zilvermeer, Stuifzand, Toerisme Provincie Antwerpen én de dorpsgemeenschap van Rauw. Elke partner vormt daarbij een onmisbare schakel in het verhaal. In samenwerking met het Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete start in juni een participatietraject onder de slagzin ‘Dromen over de Put van Rauw’. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/dromenoverputvanrauw.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be