Naar inhoud
Gemeente Mol

Gastvrije inwoners gezocht die jeugdverenigingen één nachtje willen ontvangen

2004 Gezocht gastvrije inwoners
maandag 30 mei 2022

Het gemeentebestuur zoekt gastvrije inwoners die in juli en augustus één nachtje onderdak willen bieden aan een jeugdvereniging. Wil jij je garage, tuin, schuur, overdekte hal, stuk weide,… ter beschikking stellen aan een jeugdvereniging die op tweedaagse is en door onze gemeente trekt? Laat dit dan weten via www.gemeentemol.be/ikbengastvrij. Geef deze jongeren een warm welkom in MooiMol en geniet van hun jeugdig enthousiasme. Je zal er geen spijt van hebben!

Iedere zomervakantie trekken heel wat jeugdverenigingen tijdens hun tweedaagse activiteit door onze gemeente. Sommigen van hen houden hier halt om te overnachten, wat soms leidt tot ellenlange zoektochten naar een slaapplaats. De lokalen van onze jeugdverenigingen zijn vaak geen optie: deze worden tijdens de zomermaanden meestal verhuurd voor kampen.

Lijst opstellen met overnachtingsplaatsen

Om deze jongeren snel van dienst te kunnen zijn, maakt het gemeentebestuur een lijst op met mogelijke overnachtingsplaatsen. Wil jij helpen? Laat het weten via www.gemeentemol.be/ikbengastvrij.

Vul volgende gegevens in:

  • Waar de groep kan overnachten
  • Wanneer dit voor jullie past
  • Wat de voorwaarden zijn
  • Eventueel kan je ook een foto uploaden.
  • Geef je contactgegevens in zodat de jeugdvereniging rechtstreeks met jou contact kan opnemen.

Meer info: jeugddienst, 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be