Eerstelijnszone Baldemore zoekt coördinator

donderdag 28 april 2022

De eerstelijnszone Baldemore zoekt een coördinator. Het gaat over een vast contract van 50-75% voor onbepaalde duur met een aanvullend tijdelijk contract tot 100% voor het jaar 2022. Interesse? Solliciteer via het online sollicitatieformulier van Randstad Belgium.

Wil je meewerken aan de groei van eerstelijnszone Baldemore voor de regio’s Balen, Dessel, Mol en Retie? Als coördinator ben je het aanspreekpunt van de eerstelijnszone en vertegenwoordig je de zone voor alle vragen, opmerkingen,… Daarnaast bereid je vergaderingen van de zorgraad voor en beheer je ook de communicatiekanalen zoals de website, nieuwsbrief en sociale media

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van het netwerk van eerstelijnspartners. Hierbij is het de bedoeling dat je voeling houdt met het werkveld, contacten legt met de partners en relevante derden, de samenwerking onderling blijft stimuleren en ook netwerk- en vormingsmomenten organiseert

Ook het beleidsplan is een onderdeel van jouw takenpakket. Je faciliteert de opmaak, volgt de strategische en operationele doelstellingen mee op, zet deze doelstellingen om in concrete acties, communiceert deze doelstellingen naar de eigen medewerkers binnen de eerstelijnszone, signaleert opportuniteiten en subsidiemogelijkheden en neemt ten slotte ook deel aan regionaal en Vlaams overleg.

Je zorgt ook voor de jaarverslagen en financiële rapportage van de eerstelijnszone.

Ons aanbod

Je komt terecht in een inspirerende omgeving met oog voor de persoonlijke ontwikkeling. Je werkt op de site van Welzijnszorg Kempen in Geel. Op termijn is het mogelijk dat er een (gedeeltelijke) inbedding voorzien wordt in het gebied van de eerstelijnszone.

Jouw profiel

• Je hebt minimum een bachelordiploma en affiniteit met de gezondheidszorg en welzijn.
  • Je hebt vlotte pc- en software skills.
  • Je bent gemotiveerd om de nodige samenwerking te stimuleren en verwezenlijken om een gezamenlijk resultaat te bereiken.
  • Je houdt rekening met de belangen van de organisatie.
  • Je bent sterk in het uitbouwen van netwerken en communicatie. Liefst kan je dit aantonen door een eerdere ervaring.
  • Je kan informatie helder en duidelijk overbrengen naar anderen.
  • Je biedt een luisterend oor en stelt extra vragen waar nodig.
  • Je bent bereid om sporadisch avondwerk te verrichten (+/- 1 keer per maand afhankelijk van netwerkmomenten of vergaderingen) en de nodige verplaatsingen te doen.
  • Je kan zaken in een bredere context bekijken, alsook probleemoplossend denken en handelen.
  • Basiskennis van de vzw-wetgeving is een pluspunt.
  • Je hebt 1-3 jaar ervaring.

Meer informatie over de sollicitatieprocedure vind je hier.

Meer info: Randstad Belgium, Merel Moens of Wout Bollen, 089 35 79 05, medical_genk@randstad.be