Balen-Neetlaan na heraanleg fietspad opnieuw open vanaf zaterdag 20 november

1511 Openstellen Balen-Neetlaan
donderdag 18 november 2021

Als alles verloopt zoals gepland, gaat de Balen-Neetlaan op zaterdag 20 november opnieuw open voor alle verkeer. Sinds 4 oktober voert een aannemer in deze straat werken uit in opdracht van het gemeentebestuur. Hierbij werd op het grondgebied Mol het bestaande fietspad in klinkers volledig uitgebroken en vervangen door een nieuw fietspad in beton. Na het wegnemen van de signalisatie is verkeer in beide richtingen weer toegelaten.

De werken situeerden zich tussen de rotonde in Wezel en de gemeentegrens met Balen, net voor het woonzorgcentrum. Zoals voorzien zouden de werken een tweetal maanden in beslag nemen, inclusief de uithardingsperiode van één maand. Met het openstellen van de Balen-Neetlaan op 20 november heeft de aannemer de klus mooi binnen deze termijn geklaard. Enkel de verfmarkeringen (haaientanden in de zijstraten) worden op een later tijdstip nog aangebracht.

Meer info:

> verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be