GEZOCHT! Innoverende ondernemers of ondernemende innovators!

dinsdag 26 oktober 2021

Broed jij op een duurzaam of innovatief idee dat bijdraagt aan onze lokale economie? Kan je nog extra budget gebruiken om het te realiseren? Dien dan vóór 1 december jouw idee in bij Stichting Lokaal Fonds! Belangrijk is dat je project de samenwerking met lokale ondernemers stimuleert, werkgelegenheid creëert of bijdraagt aan de circulaire economie. Als de jury jouw project selecteert, ontvang je tot 5.000 euro steun. Ontdek alle voorwaarden en de volledige procedure op www.lokaalfonds.be. Nog vragen? Schrijf je dan in voor het online infomoment op maandag 8 november om 20 uur via mol@lokaalfonds.be.

Met deze derde oproep wil het Lokaal Fonds projecten ondersteunen die lokale handelaars en ondernemers vooruithelpen.

Voorwaarden

• Inwoners, verenigingen, organisaties en bedrijven uit onze gemeente kunnen een project indienen.
  • Belangrijk is dat jouw idee innovatief of duurzaam is en bijdraagt aan onze lokale economie door samenwerking met lokale ondernemers te stimuleren, werkgelegenheid te scheppen, of bij te dragen aan de circulaire economie.
  • Als de jury jouw project selecteert, maak je kans op financiële ondersteuning tot 5.000 euro. De steun mag maximaal 70% van de totale projectkost bedragen.
  • Dien je aanvraag vóór 1 december in via www.lokaalfonds.be. Daarna start de selectieprocedure. De volledige procedure vind je op www.lokaalfonds.be.

Online infomoment

Wil je graag deelnemen, maar heb je nog vragen? Schrijf je dan in voor het online infomoment op maandag 8 november om 20 uur via mol@lokaalfonds.be. Na je inschrijving ontvang je de link om deel te nemen aan het infomoment.

Meer info: Stichting Lokaal Fonds, www.lokaalfonds.be