Gemeentebestuur zoekt polyvalent administratief medewerkers

vrijdag 22 oktober 2021

Het gemeentebestuur zoekt voltijdse en deeltijdse polyvalent administratief medewerkers. Het gaat over een contract voor bepaalde duur van drie of zes maanden met kans op verlenging in niveau C. Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd voor toekomstige, tijdelijke vacatures! Solliciteren kan tot en met 31 oktober 2021 via het online sollicitatieformulier

Ben jij een administratieve duizendpoot met zin voor initiatief en snel inzetbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Als polyvalent administratief medewerker verzorg je een veelheid aan verschillende uitvoerende administratieve taken ter ondersteuning van een departement, een afdeling of een persoon (financiën, cultuur, burgerzaken…). Naargelang de nood word je ingezet op een afdeling binnen een van onze departementen.

Samen met je collega’s sta je in voor een klantvriendelijke en efficiënte dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken. Dit kan gaan van onthaal, verwerken en inputten van gegevens, schriftelijk en telefonisch klantencontact, klassement tot allerlei andere ondersteunende administratieve activiteiten. Je werkt vlot met de computer en leert snel nieuwe softwarepakketten aan. Je neemt initiatief en rapporteert spontaan aan je opdrachtgever. Je werkt oplossingsgericht.

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs
  • Snelle indiensttreding/beschikbaarheid

Ons aanbod

• Een voltijds of deeltijds contract bepaalde duur van drie of zes maanden met kans op verlenging
  • Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Een filevrij te bereiken werkplaats

Interesse?

Solliciteren kan alleen via het online sollicitatieformulier tot en met 31 oktober 2021. Upload je curriculum vitae, motivatiebrief en diploma secundair onderwijs. We aanvaarden alleen volledige kandidaturen.

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een cv-screening, een online test die peilt naar nauwkeurigheid en een mondelinge selectieproef:

• Cv-screening
    Op basis van deze cv-screening maken we een eerste selectie. We beoordelen de cv’s en sollicitatiebrieven onder andere op basis van relevante ervaring en opleiding, een stabiele loopbaan, een correct taalgebruik en verzorgde opmaak. Deze cv-screening vindt plaats in de week van 8 november 2021.
  • Online test die peilt naar nauwkeurigheid
  • Mondelinge selectieproef

Tijdens de mondelinge selectieproef peilen we naar je motivatie, competenties en verwachtingen. Deze leggen we dan naast de noden van de afdelingen en het uit te voeren takenpakket. Je moet minstens 60% halen om te slagen. Deze proeven vinden plaats op donderdag 18 of vrijdag 19 november 2021.

Het gaat om een snelle indiensttreding. Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd voor toekomstige tijdelijke vacatures, zowel voor deeltijdse als voltijdse functies.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be