Janet Joosten wint het eerste boek ‘Molse dorpszichten van 1870 tot 1905’

prijsvraag_1
dinsdag 14 september 2021

Janet Joosten is de eerste winnaar van het boek ‘Molse Dorpszichten in beeld en woord (1870-1905) – Mijne beste groetenissen vanuit Moll’. Op 6 september lanceerden we een wedstrijd met prijsvragen waarmee je een exemplaar van het boek kan winnen. Voor onze eerste vraag kozen we een oude postkaart van onze gemeente en vroegen in welk gehucht deze foto gemaakt is. Het juiste antwoord is natuurlijk ‘Ezaart’. Proficiat Janet, jij mag je boek komen afhalen vanaf 19 oktober op de dienst erfgoed. Wil jij ook kans maken om dit boek te winnen? Doe dan op 13 of 20 september zeker mee met één van onze prijsvragen. Je hebt altijd één week de tijd om je antwoord in te zenden. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/dorpszichten.

Meer info: dienst erfgoed, 014 33 09 70, archief@gemeentemol.be