Naar inhoud
Gemeente Mol

Gemeentebestuur zoekt deeltijdse poetsmedewerker voor poetsdienst aan huis

dinsdag 14 september 2021

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijdse (20/38) poetsmedewerker voor de poetsdienst aan huis. (salarisschaal D1-D3). Het gaat om een langdurig vervangingscontract in contractueel dienstverband. Solliciteren kan tot uiterlijk dinsdag 28 september 2021 via het online sollicitatieformulier

De poetsdienst aan huis werkt voor mensen die te maken krijgen met geheugenproblemen en de oudste zorgbehoevende inwoners van onze gemeente. Als medewerker van de poetsdienst aan huis is het poetsen en onderhouden van de woning één van je belangrijkste taken. Daarnaast zet je in op het bevorderen van het persoonlijk welbevinden van de mensen waar je gaat poetsen. Dit doe je door te zorgen voor een huiselijke sfeer, de zelfredzaamheid te stimuleren en een luisterend oor te bieden. Je houdt bij de mensen de vinger aan de pols, informeert de dienst seniorenplus wanneer er bijkomende zorgnoden zijn en zorgt er mee voor dat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Jouw profiel

Ben je een enthousiaste poetsmedewerker met een hart voor zorgbehoevenden? Wil je graag een fiere ambassadeur zijn van onze gemeente en ons zorgaanbod? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben hierbij geen diplomavereisten.

Ons aanbod

  • Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, voordelen bij winkels en ontspanningsgelegenheden met het voordelenplatform Benefits at Work en een verplaatsingsvergoeding
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen tot maximum 12 jaar
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling met 26 dagen verlof voor een voltijdse betrekking

Interesse?

Solliciteer ten laatste op dinsdag 28 september 2021 via het online sollicitatieformulier op onze website en bezorg ons via deze weg ook je cv. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdagvoormiddag 1 oktober.   

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be