Nieuwe lagere school 'Schooltje van de Hei' officieel ingehuldigd

maandag 13 september 2021

Donderdag 9 september werd de nieuwe lagere school van het Schooltje van de Hei officieel ingehuldigd. De school wordt vanaf dit schooljaar stapsgewijs uitgebouwd tot een volwaardige basisschool, gelinkt aan basisschool Alles Kids in Gompel. Kinderen kunnen er dan tot en met het zesde leerjaar naar school blijven gaan. Dit schooljaar startten zes leerlingen in het eerste leerjaar en 24 leerlingen in de kleuterklas.

Op 1 september startte het Schooltje van de Hei met een eerste leerjaar. Nadien breiden we de school jaarlijks verder uit met een extra leerjaar. Doel is een volwaardige school op te richten met in totaal vijf graadklassen: twee kleuterklassen en drie klassen in de lagere school.

Uitbreiding school

De uitbreiding van de schoolgebouwen zelf is voorzien in 2023. Tot dan werkt de school tijdelijk met containerklassen. Die werden de voorbije zomervakantie geĆÆnstalleerd en mooi ingericht.

Meer info: Schooltje van de Hei, Greesstraat 1, 014 31 49 98 of 0474 72 06 04, directie.gbsalleskids@gemeentemol.be