Gemeentebestuur zoekt coördinator mobiliteit

vrijdag 10 september 2021

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse coördinator mobiliteit, niveau A, salarisschaal A1a-A3a, in statutair dienstverband. Solliciteren kan tot en met 3 oktober 2021 via het online sollicitatieformulier

Als coördinator mobiliteit ben je de trekker van verschillende mobiliteitsplannen en –projecten. Deze projecten kunnen zeer divers zijn (verkeersstudies, herinrichtingsprojecten, sensibilisering, educatie, mobiliteitsplannen,… ), maar hebben steeds als doel om de verkeersveiligheid en –leefbaarheid  te verbeteren in onze gemeente.

Je werkt nauw samen met zowel interne als externe partners (studiebureaus, hogere overheden,… ). Zo is onder andere een intensieve afstemming en coördinatie met het beleid op vlak van ruimtelijke ordening vereist. Je bewaakt de voortgang van de projecten en je evalueert kritisch de aangereikte info. Samen met de medewerkers van het team mobiliteit optimaliseer je de huidige processen met als doel een efficiënte en kwaliteitsvolle dienstverlening. Je geeft sturing aan het team door een duidelijk en inspirerend beleid uit te dragen en schept duidelijkheid over de taken, rollen en verantwoordelijkheden van de medewerkers. Je ondersteunt de medewerkers door ze te coachen en aandacht te hebben voor hun ontwikkeling.

Jouw kennis, inzicht en betrokkenheid zorgen voor oplossingsvoorstellen voor diverse mobiliteitsknelpunten.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een masterdiploma ofwel een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs

Interesse?

Solliciteer ten laatste 3 oktober 2021 via het online sollicitatieformulier. Vergeet niet je motivatiebrief, je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma toe te voegen.

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke proef, een sollicitatiegesprek en een psychotechnische proef.

De selectieprocedure gaat door vanaf 25 oktober 2021. Je ontvangt tijdig een uitnodiging voor de selectieprocedure.

Er wordt tevens een wervingsreserve aangelegd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be