Nog steeds vereniging gezocht voor hulp personeelsfeest gemeente op 2 oktober

0609 nog steeds vereniging gezocht
maandag 6 september 2021

Het gemeentebestuur zoekt nog steeds een Molse vereniging die tijdens het aangepast, coronaveilig personeelsfeest een handje wil toesteken. Het personeelsfeest gaat door op zaterdag 2 oktober in de zaal van Campus Sint-Paulus, Kruisven 25. We verwachten dat je met ongeveer twaalf volwassenen van 18.30 tot 1.30 uur maximaal aanwezig bent. Bovendien moeten alle vrijwilligers hun covid safe ticket meebrengen. Interesse? Stuur dan vóór 14 september een e-mail naar toerisme@gemeentemol.be. De toewijzing gebeurt op basis van chronologische volgorde van de inzendingen.

De vereniging helpt bij de bediening, ophalen van lege glazen, opruimen…  In ruil ontvangt je vereniging een vergoeding. Tijdens de avond word je begeleid door een ploeg professionele garçons.

Coronaveilig personeelsfeest

Met de aangekondigde coronamaatregelen voor dit najaar kan het gemeentebestuur een personeelsfeest organiseren waarbij gegeten, gedronken en zelfs gedanst mag worden. Uiteraard laten we alles veilig verlopen. Zo vragen we iedereen - ook de vrijwilligers - om die avond hun covid safe ticket mee te brengen. Hierdoor weten we zeker dat iedereen al minstens twee weken volledig gevaccineerd is, of minder dan 72 uur op voorhand een negatieve test aflegde.

Meer info: dienst toerisme/feestelijkheden, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be