Gemeentebestuur zoekt voltijds hoofdverpleegkundige in statutair dienstverband

maandag 6 september 2021

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds hoofdverpleegkundige, niveau B, salarisschaal BV5 in statutair dienstverband. Solliciteren kan tot uiterlijk zondag 26 september 2021 via het online sollicitatieformulier. Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd.

Als hoofdverpleegkundige ga je de boeiende uitdaging aan om leiding te geven aan een stabiel team van verzorgend en verplegend personeel, die een volwaardig thuismilieu creëren voor de bewoners. Optimale hulp, begeleiding en verzorging gaan daarbij gepaard met een comfortabel en aangenaam verblijf in ons woonzorgcentrum Ten Hove. Je fungeert als aanspreekpunt voor artsen, andere gezondheidswerkers en hulpverleners en familie en bezoekers. Daarnaast heb je ook een aantal beleidsmatige taken.

Ons aanbod

Wij bieden je een voltijdse functie aan in statutair dienstverband. Naast het loon volgens barema kunnen wij jou nog het volgende aanbieden:

• Een functie met de nodige zelfstandigheid en vrijheid om ideeën aan te brengen en uit te werken;
  • De ruimte en steun krijgen om oprecht bewonersgericht te werken;
  • Een boeiende uitdaging waar geen enkele dag dezelfde is;
  • Eindejaarspremie, attractiviteitpremie en weekend- en nachtvergoedingen;
  • Een aantal extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een abonnement openbaar vervoer, een fietsvergoeding en voordelen bij winkelketens of pretparken via Benefits at work;
  • Ruimte voor ontplooiing met tal van vormings- en opleidingsmogelijkheden;
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (26 dagen op jaarbasis en 11 wettelijke feestdagen);
  • Een filevrij te bereiken werkplaats.

Ervaring als verpleegkundige in de openbare sector, de privésector of als zelfstandige wordt meegenomen in de berekening van je anciënniteit.

Jouw profiel

Om deel te kunnen nemen aan de aanwervingsprocedure moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Je hebt minimaal drie jaar ervaring als verpleegkundige;
  • EN je hebt de beroepstitel van gegradueerd verpleegkundige;
  • EN je hebt een diploma hoger onderwijs in de verpleegkunde (gegradueerde verpleegkundige, bachelor in de verpleegkunde, master in de verpleegkunde);
  • EN
    • OF  je bent houder van één van volgende diploma’s;
    • OF als je deze niet hebt, moet je één van volgende diploma’s behalen binnen een periode van 4 jaar. In dit geval wordt de proefperiode maximaal verlengd tot het einde van deze periode.
      • diploma van kaderopleiding nursing
      • postgraduaat leiderschap in de zorg
      • licentiaat in de medische-sociale wetenschappen
      • master in management, zorg en beleid in de gerontologie
      • master in het management en beleid van de gezondheidszorg.

Interesse?

Solliciteer ten laatste op zondag 26 september 2021 via het online sollicitatieformulier. Uiterlijk maandag 11 oktober 2021 krijgt je bericht van ons  of je kan deelnemen aan de selectieprocedure.

Deze selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke, een mondelinge en een psychotechnische  selectieproef.

• De schriftelijke proef vindt plaats op maandagavond 25 oktober 2021 van 18.30 – 21.30 uur.
  • De mondelinge proef vindt plaats op woensdag 10 november 2021 (overdag).
  • De psychotechnische proef vindt plaats op donderdag 18 november 2021 (hele dag).

Noteer deze data alvast goed in je agenda, zodat je er zeker bij kan zijn. Het is niet mogelijk om de data te verschuiven. Bovenstaande data zijn onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

Meer info: afdeling personeel (Kim Van Hoeydonck), 0471 88 25 75, vacature@gemeentemol.be