Nieuwe containerklassen Schooltje van de Hei ingericht voor start van schooljaar

dinsdag 31 augustus 2021

Het Schooltje van de Hei is klaar voor het nieuwe schooljaar! De nieuwe containerklassen werden de voorbije dagen mooi ingericht door de leerkrachten. Het gemeentebestuur installeerde deze klassen de voorbije zomervakantie om de groei van de school op te vangen.

Het Schooltje van de Hei wordt vanaf dit schooljaar stapsgewijs uitgebouwd tot een volwaardige basisschool, gelinkt aan basisschool Alles Kids in Gompel. Kinderen kunnen er dan tot en met het zesde leerjaar naar school blijven gaan in graadklassen. Dit schooljaar start het eerste leerjaar op. Hiervoor heeft de school extra klaslokalen nodig. De uitbreiding is voorzien in 2023. Tot dan werkt de school tijdelijk met containerklassen.

Meer info: patrimonium, 014 33 08 19, openbarewerken.gebouwen@gemeentemol.be