Naar inhoud
Gemeente Mol

Schrijf vanaf donderdag 2 september in voor het Grabbelpasaanbod herfstvakantie

knip1
woensdag 25 augustus 2021

Op www.gemeentemol.be/grabbelpas vind je de grabbelpasactiviteiten voor de herfstvakantie. Vanaf donderdag 2 september 18 uur,  kan je inschrijven via de webshop of na afspraak bij het onthaal van jeugd en sport. Pas na betaling is je kind effectief ingeschreven. Dit grabbelpasaanbod geldt onder voorbehoud van de verdere evolutie van de coronacrisis.

Grabbelpas is een boeiend en afwisselend vrijetijdsprogramma voor kinderen tijdens de schoolvakanties. Je kiest zelf uit wat je tof vindt. Geen tijd voor verveling want de Grabbelpas staat garant voor een fijne vakantie.

> Paardrijkamp van dinsdag 2 t.e.m. vrijdag 5 november van 10 tot 12 uur

Ben je tussen 6 en 12 jaar en hou je van paardrijden? Dan is dit iets voor jou. Je leert hoe te rijden op een paard en een paard te verzorgen.

>Circus- en omnisportkamp van woensdag 3 tot vrijdag 5 november van 9 tot 16 uur

Tijdens dit kamp komen niet enkel bal- en tonlopen, rola bola, bordjes draaien, flowerstick, diabolo en jongleren aan bod. Ook (lucht)acrobatie, parcours, eenwieleren, koorddansen, circus-theater en omnisport staan op het programma. Dit kamp staat open voor kinderen met en zonder circuservaring. Durven en plezier maken, daar draait het om! I.s.m. circusatelier ’t Sirk.

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

> Kleuter sporthal-speeltuin op donderdag 4 en vrijdag 5 november van 9 tot 12 uur (inschrijven niet nodig)

Peuters en kleuters zijn tijdens twee voormiddagen samen met hun (groot)ouders welkom om vrij te spelen in de sporthal. We zorgen voor een springkasteel, ballen, driewielers, glijbanen, blokken, klimtuigen,… Ouders of begeleiders houden hun eigen kinderen in het oog en kunnen toekijken vanuit de cafetaria of op het terrein.

Meer info: dienst jeugd en sport, 014 33 05 10, jeugddienst@gemeentemol.be of sportactiviteiten@gemeentemol.be