Naar inhoud
Gemeente Mol

Gemeentebestuur zoekt negen halftijdse poetsmedewerkers

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 9 augustus 2021

Het gemeentebestuur is op zoek naar negen halftijdse poetsmedewerkers (technisch assistenten poets). Het gaat over drie contracten bepaalde duur voor minimum drie maanden en zes contracten bepaalde duur voor minimum zes maanden (niveau D, salarisschaal D1-D3), mogelijks verlengbaar. Heb je interesse? Solliciteer uiterlijk 22 augustus via het online sollicitatieformulier

Steek je graag de handen uit de mouwen? Hou je graag alles spik en span? Ben je een teamspeler die zich snel aanpast aan een nieuwe groep? Dan hebben wij dé geknipte job voor jou! Als enthousiaste poetshulp sta je mee in voor een nette, hygiënische en gezellige leef- en werkomgeving binnen het lokaal dienstencentrum of ondersteun je het personeel dat in de gemeentelijke gebouwen werkt. Er wordt in onderling overleg bekeken waar je het beste past, maar je kan terechtkomen in het administratief en cultuurcentrum ’t Getouw, het lokaal dienstencentrum, de buitenschoolse kinderopvang, scholen…

Voorwaarden

Er zijn geen diplomavereisten voor deze vacature. Als kandidaat moet je wel slagen voor een selectieprocedure die bestaat uit een cv-screening en een sollicitatiegesprek. 

Aanbod

Naast een halftijds contract (19 uur/week) van bepaalde duur voor minimaal drie of zes maanden binnen de salarisschaal D1-D3, die mogelijks verlengbaar is, bieden we: 

  • Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie;
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, aanvullend pensioen;
  • Een filevrij te bereiken werkplaats;
  • Vaste werkuren (afhankelijk van de locatie).

Interesse?

Solliciteer uiterlijk zondag 22 augustus 2021 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier. Geef zeker voldoende informatie over de criteria voor de cv-screening (meer info hieronder). Indien gewenst kan/mag je een cv toevoegen.

De selectieprocedure bestaat uit:

  • Een cv-screening die gebeurt op basis van het sollicitatieformulier. Hierbij wordt rekening gehouden met onderstaande criteria. Staaf je kandidatuur dus met voldoende informatie over :
  • Je relevante ervaring
  • Je motivatie
  • Je beschikbaarheid

Op maandag 23 augustus 2021 in de namiddag krijg je te horen of je slaagde voor de cv-screening en wordt uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek.

  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 25 augustus 2021. Hou deze dag dus alvast vrij als je er zeker bij wil zijn. Er is maar één moment voor deze gesprekken voorzien.

Meer info: afdeling personeel (Kim), 0471 88 25 75, vacature@gemeentemol.be