Naar inhoud
Gemeente Mol

Restaurant Ten Hove opent vanaf 23 augustus opnieuw de deuren voor iedereen

knip
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 9 augustus 2021

Het restaurant in Ten Hove opent opnieuw de deuren. Vanaf dinsdag 10 augustus mogen de serviceflatbewoners hun warme maaltijd opnieuw afhalen aan de zelfbedieningstoog. Vanaf maandag 23 augustus is iedereen terug welkom. Om het voor iedereen coronaveilig te houden, werken we in twee shiften: om 11.30 uur en om 12.15 uur. Zin om langs te komen? Reserveer je maaltijd uiterlijk de dag vooraf voor 12 uur via 014 33 16 00 of aan de balie van Ten Hove, gebouw Werkwinkel, Jakob Smitslaan 24. Tot binnenkort!

Door te werken in twee shiften, vermijden we dat er teveel mensen op hetzelfde moment aanschuiven voor een maaltijd. Als er voldoende ruimte is, kunnen de mensen van de eerste shift rustig blijven zitten als de tweede shift van start gaat.

Daarnaast gelden volgende coronamaatregelen:

  • Je draagt een mondmasker als je je verplaatst in het restaurant
  • Je ontsmet je handen voor de bedieningstoog
  • Onze medewerkers geven je een dienblad en bestek, je hoeft dit zelf niet te nemen
  • Je bewaart overal voldoende afstand
  • Je volgt de aangegeven looproutes

Stapsgewijze opstart

Het lokaal dienstencentrum in Ten Hove kiest voor een stapsgewijze opstart van het restaurant. Door in de eerste plaats de zelfbediening uit te testen met de serviceflatbewoners, krijgen we de kans te bekijken of de aangepaste en coronaveilige aanpak goed en vlot verloopt. Wanneer nodig sturen we bij voordat we de deuren openstellen voor iedereen op maandag 23 augustus!

Meer info: info- en onthaalbalie welzijnssite Ten Hove, 014 33 16 00, 2400@gemeentemol.be