Naar inhoud
Gemeente Mol

Heropening Pensioenpunt vanaf september in Sociaal huis, enkel op afspraak

2607 Heropening Pensioenpunt

Bekijk ook

vrijdag 20 augustus 2021

Met vragen over je wettelijk pensioen kan je vanaf september weer terecht bij het Pensioenpunt. Na een onderbreking door corona wordt deze dienstverlening, georganiseerd door de federale pensioendienst, in alle veiligheid weer opgestart. Let op! Het Pensioenpunt werkt momenteel enkel op afspraak. De zitdagen gaan door in de spreekruimtes van het Sociaal huis, Jakob Smitslaan 24. Een afspraak maken kan vanaf 23 augustus via het gratis telefoonnummer van de Pensioenlijn 1765.

Bij het maken van een afspraak vraagt de medewerker van de Pensioendienst waarom je een afspraak wil. De medewerker bekijkt dan of hij jou telefonisch kan helpen. Zo vermijden we dat jij je onnodig moet verplaatsen. Is een afspraak toch nodig, dan legt de medewerker een afspraak vast volgens de beschikbaarheid.

Vragen over jouw pensioen?

Heb je vragen over jouw pensioen? Kijk dan eerst eens op mypension.be. Je vindt er veel nuttige info (pensioendatum, raming van het bedrag, de betaaldata,…). Heb je geen toegang tot mypension.be of vind je niet wat je nodig hebt? Bel dan de gratis Pensioenlijn 1765. De pensioenexperten beantwoorden al jouw vragen. Wil je toch een pensioenexpert ontmoeten, maak dan een afspraak.

Meer info: Pensioenpunt, gratis telefoonnummer Pensioenlijn 1765