Gemeentebestuur zoekt deskundige ruimtelijke ordening

donderdag 5 augustus 2021

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds deskundige ruimtelijke ordening, niveau B, in contractueel dienstverband met een contract van bepaalde duur voor 1 jaar. Een deeltijdse tewerkstelling is ook bespreekbaar. Solliciteren kan tot en met 12 september 2021 via het online sollicitatieformulier

Als deskundige ruimtelijke ordening maak je deel uit van de afdeling omgeving. Samen met je collega’s werk je mee aan de vormgeving van het beleid rond ruimtelijke ordening en stadsontwikkeling. Je staat in voor de tijdige en kwalitatieve afhandeling van omgevingsdossiers en projecten.

Gemeente Mol is een dynamische organisatie waar in totaal een 750-tal medewerkers zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor het welzijn van onze 37.000 inwoners. Ook op inwoners van de buurgemeenten heeft onze gemeente een grote aantrekkingskracht. Het attractieve decor van natuur en water, gecombineerd met eindeloze vrijetijdsmogelijkheden, maken van Mol een pittige woon-, leef-, werk- en recreatiegemeente.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 12 september 2021 via het online sollicitatieformulier. Vergeet niet je motivatiebrief, je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma te uploaden.

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

De selectieprocedure bestaat uit een cv-screening en een sollicitatiegesprek. Bij de cv-screening wordt rekening gehouden met de volgende criteria:

• Motivatie
  • Ervaring met omgevingsdossiers
  • Relevante opleiding
  • Ervaring binnen openbaar bestuur
  • Lay-out, structuur en verwoording van cv en motivatiebrief

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdagnamiddag 17 september.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be