Gemeentebestuur zoekt theatertechnicus

vrijdag 6 augustus 2021

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds theatertechnicus, niveau C, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 29 augustus 2021 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je via www.gemeentemol.be/vacatures.

Heb jij een passie voor licht- en geluidstechnieken? Hou je van een afwisselend takenpakket en werkrooster? Twijfel dan niet en stel je kandidaat voor deze functie.

Cultuurcentrum 't Getouw organiseert ieder seizoen een 85-tal podiumvoorstellingen en zorgt steeds voor een kwalitatief, breed en gevarieerd aanbod: van theater tot film, muziek en cabaret, van tentoonstellingen en cursussen tot school- en familievoorstellingen.

Als theatertechnicus maak je deel uit van een team van een viertal technische medewerkers. Samen met je collega’s sta je in voor het voorbereiden, opvolgen, organiseren en leveren van technische ondersteuning van de geplande activiteiten van Cultuurcentrum 't Getouw en van ‘derden’ zoals andere gemeentediensten, verenigingen, scholen en commerciële organisaties. Je werkt voornamelijk in Schouwburg Rex en Zaal ’t Getouw, maar ook op andere locaties. Je onderhoudt de materialen en infrastructuur. Je beschikt over een goede basiskennis van de verschillende podiumtechnieken zoals licht, geluid, beeld, netwerken en veiligheidsaspecten en je wil heel graag bijleren. Je bent flexibel inzetbaar en je kan ook zelfstandig werken in deze dynamische en creatieve omgeving. Je werkt onder leiding van de hoofdtheatertechnieker.

Ons aanbod

• Een vast contract en een aantrekkelijk salaris (salarisschaal C1-C2-C3) met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit.
  • Flexibele werkuren (ook weekend- en avondwerk)
  • Een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• Je bent een allround theatertechnicus met een positieve ingesteldheid en teamspirit.
  • Je bent breed inzetbaar en bereid om voortdurend bij te leren.
  • Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs, bij voorkeur in een technische richting. Een extra opleiding podium- of theatertechnieken is een pluspunt.
  • Een rijbewijs B is ook een pluspunt.

Voor personeelsleden van de gemeente Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij kunnen zich hiervoor richten naar de vacature op het intranet of informatie opvragen bij Stephanie van team talent (afdeling personeel, vacature@gemeentemol.be of 014 33 09 44).

Interesse?

Solliciteren kan enkel via het online sollicitatieformulier (https://www.jobsolutions.be/register/8497) tot en met 29 augustus 2021. Upload zeker je curriculum vitae en diploma secundair onderwijs. We aanvaarden alleen volledige kandidaturen.

Er zal een eerste selectie gebeuren aan de hand van een CV-screening. Volgende criteria zullen hierbij beoordeeld worden: relevante ervaring en cursussen, motivatie en affiniteit met de job. Geef voldoende informatie mee over deze criteria bij je sollicitatie.

Uiterlijk 10 september krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor de selectieproeven.

Je kan de volledige functiebeschrijving hier raadplegen.

Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd voor eventuele toekomstige vacatures (zowel tijdelijke als vaste contracten).

Meer info: afdeling personeel (Stephanie), 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be