Grabbelpas dompelt tieners vijf dagen lang onder in wereld van het gamen

persfoto
maandag 19 juli 2021

Van 12 tot en met 16 juli werden vijf tieners tijdens het vrijetijdsaanbod Grabbelpas ondergedompeld in de wereld van het gamen en alles wat hierbij komt kijken. Samen met de experts van Junior Argonauts schreven ze een boeiend scenario voor hun eigen game. Nadien gingen de jongeren echt aan de slag en ontwierpen ze het scenario in real life! Op 16 juli vond een toonmoment plaats voor de pers en hun ouders waar de jongeren met veel trots hun realisaties toonden. Het hoogtepunt van de week!

Dat de gaming-industrie méér is dan alleen maar spelletjes bedenken, ontdekten de tieners tijdens een aantal boeiende workshops rond business model canvas, ideation, passie en talent en nog veel meer. Een hele week gingen de jongeren aan de slag met hun passie en ontdekten ze de game-ontwikkelaar in zichzelf.

Meer info:

> Karolien De Craecker, 0479 35 84 16, karolien@juniorargonauts.be, www.juniorargonauts.be

> dienst jeugd en sport, 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be