Postelsesteenweg in Rauw volledig afgesloten voor herstellingswerken zinkgat

maandag 21 juni 2021

Sinds maandagmiddag 21 juni is de Postelsesteenweg (N136) in beide rijrichtingen afgesloten voor het auto- en vrachtverkeer ter hoogte van het zinkgat aan kruispunt ‘Roscam’ in Rauw. Het volledig afsluiten van de rijbaan is nodig om de herstellingswerken veilig te kunnen uitvoeren. Fietsers kunnen wel door. De aannemer vermoedt dat de volledige herstelling tot eind volgende week (+- vrijdag 2 juli) in beslag neemt.

Vooraleer er effectief kan gestart worden met het herstellen van de riolering, moet via droogzuiging de waterstand in de bodem verlaagd worden. Dit vereist een uitgebreide werfzone, waardoor ook de andere rijrichting noodgedwongen dicht moest.

Omleidingen

Nu de Postelsesteenweg in beide rijrichtingen is afgesloten voor auto- en vrachtverkeer, geldt de omleiding in beide rijrichtingen. Voor vrachtverkeer verloopt de omleiding via Zuiderring – Ginderbuiten – Kapellestraat – Turnhoutsebaan. Auto’s gebruiken de afrit Kiezelweg en kunnen zo opnieuw naar de Postelsesteenweg. De nodige extra omleidingsborden werden geplaatst.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be