Naar inhoud
Gemeente Mol

Geef je mening: route van en naar containerpark Millegem

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 21 juni 2021

Wat vind jij van de nieuwe route van en naar het containerpark in Millegem? Laat het ons weten via het participatieplatform op www.gemeentemol.be/containerparkmillegem. In mei veranderde het gemeentebestuur de route van en naar het containerpark in Millegem. Via KMO-zone Mariëndal kan je het containerpark bereiken, de oude toegangsweg – Vinkenstraat – gebruiken we als route om het containerpark te verlaten. Deze bijgestuurde proefopstelling evalueren we in samenspraak met de buurtbewoners en de containerparkbezoekers. Geef je mening voor 21 juli!

De proefopstelling werd eerder al aangepast. In plaats van heen en weer te rijden via Mariëndal, rij je nu naar het containerpark via Mariëndal en rij je weer weg langs de Vinkenstraat. Op deze manier vermijden we de problemen in KMO-zone Mariëndal, maar krijgen we toch een betere spreiding van het verkeer. Alle omwonenden kregen een brief in de bus met een toelichting van de aanpassing.

Geef je mening!
Via www.gemeentemol.be/containerparkmillegem kom je op ons participatieplatform terecht.

  1. Log in of maak een account aan
  2. Vul de enquête in vanuit jouw rol als bewoner of containerparkbezoeker

Liever een papieren exemplaar van de enquête? Die kan je ophalen aan de info- en onthaalbalie in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2 of vraag er één aan met een telefoontje naar 014 33 07 11 zodat we je een exemplaar kunnen opsturen per post.

Alvast bedankt om je mening te delen met het gemeentebestuur!

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be