Gemeentebestuur zoekt zorgkundigen contract onbepaalde duur voor wervingsreserve

maandag 3 mei 2021

Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor halftijdse zorgkundigen (niveau C, salarisschaal C1-C2) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot uiterlijk zondag 16 mei via het online sollicitatieformulier. Deze vacature is ook opengesteld voor laatstejaarsstudenten die voor september hun diploma secundair onderwijs en hun visum voor zorgkundige kunnen behalen.

Woonzorgcentrum Ten Hove is het woonzorgcentrum van het gemeentebestuur van Mol. Binnen een huiselijke en gezellige omgeving bieden we zorg op maat. Onze bewoners wonen in kleine leefgroepen op verschillende afdelingen. We huisvesten onze bewoners op de afdeling op basis van hun fysieke, psychische of sociale zorgbehoefte. In totaal zijn er vier afdelingen waar telkens 32 bewoners leven.

• De afdelingen rode avondgloed en gele zonnestraal voor bewoners met een dementieproblematiek.
  • De afdeling groene oase voor bewoners met verschillende ouderdoms- of fysieke problemen zoals MS, verlamming, Parkinson, …
  • De afdeling blauwe wolk voor bewoners met ouderdomsproblemen en/of bewoners met psychosociale problemen zoals chronische depressies

Op elke afdeling worden andere accenten gelegd in de zorgverlening. Zo staat comfort bieden in een rustige en geborgen omgeving centraal op de afdeling gele zonnestraal, terwijl op de afdeling groene oase de nadruk ligt op herstel en behoud van de aanwezige functies. Om deze zorg op maat te bieden wordt er veel belang gehecht aan de inzet van voldoende verpleegkundigen, zorgkundigen, teamassistenten, paramedici en personeel voor het was- en poetsbeheer op elke afdeling.

Samen met een team van verpleegkundigen en verzorgenden sta je in voor de verzorging en de verpleging van onze bejaarde bewoners. Je draagt bij aan het creëren van een aangename woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je ziet voortdurend toe op het comfort en de veiligheid van de bewoner. Je bouwt graag mee aan een warme en zorggerichte cultuur. De nachtshiften worden opgenomen door de nachtploeg. Sporadisch kan je gevraagd worden om ook een nachtshift op te nemen in geval van ziekte.

Je beschikt over:

• een studiegetuigschrift 6de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting verzorging

of

• een diploma 7de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting thuis- en bejaardenzorg of kinderzorg

of

• alle gelijkgestelde diploma’s

én

• het visum van zorgkundige

of je bent laatstejaarsstudent zorgkundige en kan je diploma secundair onderwijs en je visum voor zorgkundige voor september behalen

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en voordelen bij winkels en toeristische attracties via het voordelenplatform ‘Benefits at work’
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen
  • Een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (26 dagen op jaarbasis en 11 wettelijke feestdagen)

Interesse?

Solliciteer ten laatste op zondag 16 mei via het online sollicitatieformulier op onze website.

Vergeet niet je cv, je motivatiebrief en een foto of scan van je diploma en van je visum als zorgkundige toe te voegen. Als student voeg je een studiebewijs toe dat aantoont dat je de opleiding voor zorgkundige volgt. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke proef en een sollicitatiegesprek. Deze vinden plaats op 31 mei ‘s avonds en 10 juni overdag.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be