Geen zondagse dieren- en boerenmarkt tot en met 25 april

woensdag 31 maart 2021

Al zeker tot en met 25 april gaat onze zondagse dieren en boerenmarkt niet door. Het Overlegcomité verlengde de eerder genomen maatregelen tot 25 april. Hierdoor zijn markten zoals rommelmarkten en brocantes verboden. De gemeentelijke crisiscel evalueert tijdig of de dieren- en boerenmarkt in mei opnieuw kan opstarten. De marktkramers werden persoonlijk op de hoogte gebracht van deze beslissing. We beseffen als gemeentebestuur dat dit voor hen opnieuw een zware opdoffer is, maar kunnen niet anders dan deze beslissing te nemen. Onze dierenmarkt is meer dan een gewone wekelijkse markt. Omdat ze heel veel bezoekers en toeristen trekt uit andere regio’s én voor talrijke bezoekers een gezellige uitstap vormt, beslisten we eerder al om ze niet door te laten gaan tot en met 1 april.

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be