Naar inhoud
Gemeente Mol

Hoe bevestig je je afspraken voor een vaccinatie?

knipsel
donderdag 25 maart 2021

Ontvang je een uitnodiging voor je coronavaccinatie? Dan moet je je afspraken altijd online bevestigen. Doe je dit niet? Dan liggen je afspraken niet vast. Op www.vaccinatiecentrumbaldemore.be/bevestig-je-afspraak vind je een handleiding én een filmpje die je door de bevestiging loodsen. Dus weet je niet goed hoe je eraan begint? Neem dan eerst even een kijkje!

Wanneer het aan jou is, ontvang je een brief van de Vlaamse over­heid. Je moet hiervoor zelf niets doen, ook niet als je tot een risicogroep behoort. In de brief vind je de data en uren voor je vaccinaties. Je moet deze afspraken bevestigen. Dit doe je online door:

  • de barcode op de brief te scannen met je smartphone, OF
  • te surfen naar www.laatjevaccineren.be/registratie en je aan te melden met de vaccinatiecode uit je uitnodigingsbrief.

Hulp nodig?
Op www.vaccinatiecentrumbaldemore.be/bevestig-je-afspraak leggen we in een handleiding en een filmpje uit wat je moet doen. Lukt het je niet of heb je geen computer? Vraag dan hulp aan een familielid of kennis.

Heb je nog bijkomende vragen? Neem dan contact op met het callcenter van het vaccinatiecentrum: 014 38 90 47.

Stand van zaken vaccinatie
Op woensdagavond 24 maart vertrokken vanuit de Vlaamse overheid uitnodigingen voor 3.000 Pfizervaccins en 300 AstraZeneca. Dat wil zeggen dat de komende dagen 3.300 inwoners uit onze eerstelijnszone een uitnodiging zullen ontvangen voor vaccinatie in de eerste week van de paasvakantie. De tweede inenting vindt dan plaats in het weekend van Hemelvaart voor Pfizer en eind juni voor AstraZeneca.

Naast nog een aantal eerstelijnsmedewerkers, worden nu hoofdzakelijk ouderen uitgenodigd. Het geboortejaar 1944 is aangesneden. Let op: niet alle mensen van dit geboortejaar zullen nu al een uitnodiging ontvangen.

Meer info: www.vaccinatiecentrumbaldemore.be, 014 38 90 47