Containerpark Millegem vanaf 19 april alleen bereikbaar via Mariëndal

2202 nieuwe aanrijroute containerpark Millegem
donderdag 4 maart 2021

Het containerpark van Millegem is vanaf maandag 19 april alleen bereikbaar via KMO-zone Mariëndal en niet meer via de Vinkenstraat. De aanrijroute wordt verlegd: bezoekers bereiken het containerpark dan via Hofstede en KMO-zone Mariëndal. De nieuwe route wordt bewegwijzerd. De vroegere toegang via Leeuwerikstraat – Vinkenstraat wordt afgesloten en kan dan niet langer gebruikt worden. Na een jaar volgt een evaluatie.

Het verleggen van de aanrijroute naar het containerpark van Millegem komt er na herhaaldelijke klachten van buurtbewoners over overlast en hinder. Vooral het drukke verkeer waarbij voertuigen - al dan niet met aanhangwagen – de bochtstralen van deze woonstraten niet respecteerden en over privétuinen reden, speelden bewoners parten. De nieuwe route verloopt dus niet langer via de woonstraten, wel via de KMO-zone Mariëndal.

Om bezoekers van het containerpark tijdig te informeren over de nieuwe aanrijroute, plaatst het gemeentebestuur begin maart informatieborden aan de huidige ingang via de Vinkenstraat.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be