Naar inhoud
Gemeente Mol

Koop in april compost of potgrond op containerpark en krijg tuinhandschoenen

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 29 maart 2021

Wie in april Vlaco-compost of -potgrond koopt in de containerparken van Gompel of Millegem krijgt een paar tuinhandschoenen cadeau. Met de actie ‘Ik draag compost op handen’ wil Vlaco de verkoop van compost op de containerparken stimuleren en compost met al zijn eigenschappen in de kijker zetten. Opgelet: je krijgt één paar handschoenen per klant, zo lang de voorraad strekt.

De lente is het ideale moment om je tuin in te duiken. Compost speelt hierbij een belangrijke rol. Het vormt een onmisbare troef voor je gazon, bloemenperken én eigen oogst. Heb je geen of te weinig thuiscompost? Dan kan je kiezen voor 100% natuurlijke Vlaco-compost.

Vlaco-compost

Compost brengt meer structuur in de bodem waardoor plantenwortels en bloembollen gemakkelijker zuurstof, vocht en voedsel vinden. Zo zijn ze beter bestand tegen ziektes en wateroverlast. Bovendien beschermt compost je gazon, bloemen, groenten en bomen tegen extreme hitte en droogte. Vlaco-compost is een duurzame bodemverbeteraar, zorgvuldig gerecycleerd uit organisch materiaal en een lokaal product. Door te kiezen voor duurzame compost verklein je je ecologische voetafdruk.

Vlaco-potgrond

Vlaco-potgrond is duurzame potgrond met minder turf, op basis van Vlaco-compost.

Meer info: IOK Afvalbeheer, 014 56 27 75, afvalbeheer@iok.be